Privatlivspolitik for SMS og Nyhedsbreve

Indsamling og anvendelse af personoplysninger

Samtykkeerklæring

Jeg giver hermed samtykke til, at Asdal Hovedgaard v/ Jens Peter Lunden ("Selskabet", "vi", "os" eller "vores") må sende mig sms og/eller mail med servicemeddelelser og nyheder. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.

Jeg accepterer samtidig, at Asdal Hovedgaard v/ Jens Peter Lunden kan behandle personoplysninger om mig som nærmere anført i disse vilkår og betingelser og den tilhørende persondatapolitik.

 

Behandling af personoplysninger iht. dit samtykke

Når du tilmelder dig modtagelse af meddelelser fra os afgiver du en række personoplysninger, herunder dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med udsendelse af varsel pr. sms om mulige lugtgener. Dine oplysninger vil blive opbevaret så længe du er tilmeldt og vil blive slettet straks efter afmelding.

 

Datasikkerhed

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant jf. ovenfor.

Vi anvender tredjeparter til såvel hosting/opbevaring som behandling af persondata/-oplysninger. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Som registreret har du visse rettigheder, som vi som dataansvarlig er forpligtet til at opfylde. Du kan kontakte os og få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, ligesom du kan få berigtiget eventuelle forkerte eller mangelfulde personoplysninger. Hvis du ønsker at dine personoplysninger bliver slettet, at vi begrænser behandlingen af dem, eller ønsker du at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os. Du kan endvidere kontakte os, såfremt du ønsker at udnytte din ret til dataportabilitet. Vi kan kontaktes ved hjælp af nedenstående kontaktoplysninger:

 

Asdal Hovedgaard v/ Jens Peter Lunden
Allingdamvej 50, Asdal
9850 Hirtshals
Tlf.: 30 65 04 01
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


Udskriv   Email