Asdal Hovedgaard

Privatlivspolitik - indsamling og anvendelse af personoplysninger

 

Behandling af personoplysninger til opfyldelse af kontrakt/aftale

I forbindelse med samhandel med Jens Peter Lunden herunder tilknyttede selskaber1 ("Selskabet", "vi", "os" eller "vores"), afgiver Du en række almindelige personoplysninger, herunder særligt:

- Dit navn
- Din adresse
- Din e-mailadresse
- Dit telefonnummer
- Dit CVR-nr.
- Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af samhandlen, da det er nødvendigt, for at vi kan opfylde vores del af handlen såsom afregning, fakturering og betaling. Oplysningerne vil blive opbevaret i op til 5 år efter sidste transaktion jf. Bogføringslovens bestemmelser om opbevaring af regnskabsmateriale. Herefter bliver oplysningerne slettet.
Hvis vores samhandel involverer, at vi udfører, arrangerer og/eller betaler afhentning af et produkt hos dig, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til transportøren.

 

Datasikkerhed

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant jf. ovenfor.
Vi anvender tredjeparter til hosting/opbevaring og behandling af persondata/-oplysninger ifm. håndtering af din samhandel med os. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Som registreret har du visse rettigheder, som vi som dataansvarlig er forpligtet til at opfylde. Du kan kontakte os og få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, ligesom du kan få berigtiget eventuelle forkerte eller mangelfulde personoplysninger. Hvis du ønsker at dine personoplysninger bliver slettet, at vi begrænser behandlingen af dem, eller ønsker du at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os. Du kan endvidere kontakte os, såfremt du ønsker at udnytte din ret til dataportabilitet. Vi kan kontaktes ved hjælp af nedenstående kontaktoplysninger:

Administrationen
Allingdamvej 50, Asdal
9850 Hirtshals
Tlf.: 30 65 04 01
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske ved brug af ovennævnte kontaktoplysninger eller ved at indgive en klage til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

 

1 Selskaberne omfattet af nærværende Privatlikvspolitik er: Asdal Hovedgaard v/ Jens Peter Lunden (CVR: 13127085), Gårestrup Vestergaard ApS (CVR: 18677776), Mølgård Landbrugsanpartsselskab (CVR: 29186960), GVM ApS (CVR: 26891876), K/S Gårestrup Vind (CVR: 38131044) og Grøn Vind ApS (CVR: 26113539).

Nyheder